Sistemi Shpejtë Pagesave Kriptomonedhë Sistemi Shpejtë Pagesave Kriptomonedhë

Arsyet Për Të Na Zgjedhur

Sistemi Aktiv i Pagesave 24/7

Sistemi Aktiv i Pagesave 24/7

Sistemi ynë i pagesave ofron shërbim aktiv 24/7 të pandërprerë.

Sistemi Plotësisht Automatik

Sistemi Plotësisht Automatik

Proceset e pagesës dhe tërheqjes janë plotësisht të automatizuara.

Vetëm 0.2% Komision

Vetëm 0.2% Komision

Lehtë, Integrim në 5 minuta. Global, Liria për të shitur në mbarë botën. Të sigurta, tërheqjet tuaja të parave janë më të sigurta se kurrë.

01

Sistemi Shpejtë Pagesave Kriptomonedhë

Tani marrja e pagesave nga klientët tuaj me FsfPay është shumë e lehtë. Me FsfPay ju mund të merrni pagesa Crypto nga klientët tuaj në sekonda.

Sistemi Shpejtë Pagesave Kriptomonedhë
02

Module Gatshme Integruara Softuerin Tuaj

Ekziston një integrim i gatshëm FsfPay për shumë softuer të njohur në internet. Nëse dëshironi ta integroni në softuerin tuaj mund ta përfundoni me lehtësi procesin e integrimit duke rishikuar Dokumentin tonë API.

Module Gatshme Integruara Softuerin Tuaj
03

Mënyra më e lehtë për të marrë pagesa në internet

Nuk ka diskriminim në sektor. Nuk kërkohet dokumentacion. Nuk ka tarifë për transaksion. Mundësia e tërheqjes së menjëhershme. Harrojeni konceptin e ditës së punës. Mos u merr me kthime.

Mënyra më e lehtë për të marrë pagesa në internet